Yeşilgiresun Belediyespor - Daruşşafaka Doğuş Maçının Ardından

Süper Toto Basketbol Ligi 10. haftasında Yeşilgiresun Belediyespor evinde ağırladığı Daruşşafaka Doğuş’a 61-80 mağlup oldu. Müsabakanın ardından her iki takımın koçu düzenlediği basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu.

Darüşşafaka Doğuş Başantrenörü David Blatt, “Maç hiç de önemli değildi. Ondan çok daha önemli bir şey var, hepimizi etkileyen bu korkunç terörist saldırıda babasını, annesini ve çocuklarını kaybeden tüm aileler için başsağlığı dilerim ve en derin taziyelerimi iletmek isterim. Hepimizin bu acıyı yüreğimizde hissediyoruz. Giresun oynamak için zor bir deplasman. Bu seyirci önünde oynamak kolay değil. Çok iyi oynamadık. Ama kazanacak kadar iyiydik. Savunmada maç boyunca iyiydik” dedi.



Darüşşafaka Doğuş maçında oyuncularının sergilediği performanstan memnun kaldığını belirten Yeşilgiresun Belediyespor Başantrenörü Aleksandar Trifunovic, “Çok iyi bir takıma karşı kaybettik. Bu maça iki yabancı ile başladık. İlk yarıya elimizden geleni yapsak da, ikinci yarı işler istediğimiz gibi gitmedi. Üçüncü periyodun ortasında benchimiz kısa kaldı ve fark açıldı. Açıkçası maçtan memnun kaldım. İlk 35 dakikada mutlu oldum. Geçen hafta Karşıyaka’ya karşı böyle oynasaydık daha farklı olurdu. Yeni oyuncumuz maçta oynayamadı. Şimdi uzun arıyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA