Afyonkarahisar Beşiktaşlılar Derneği'nden 'Terör Saldırısı' İle İlgili Açıklama

Afyonkarahisar Beşiktaşlılar Derneği Başkanı İhsan Beşer, İstanbul’da takımlarının maçı sonrası yapılan bombalı saldırı ile ilgili bir açıklama yaparak, “Bilinsin ki tüm asker ve polisimizin yanındayız. Bu saldırılar bizim daha fazla kenetlenmemize vesilen olur” dedi.

İstanbul’da meydana gelen hain saldırı ilgili yazılı bir açıklama yapan Başkan Beşer, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“İstanbul’da oynanan Beşiktaş-Bursaspor karşılaşmasının ardından ülkemizin bütünlüğünü, milletimizin birliğini hedef alan hain saldırıyı kınıyoruz. 10 Aralık taraftar grupları arasında yaşanan gerginliklerin sona ereceği bir milat olacaktır. Hepimiz şunu biliyoruz ki vatanımız olmazsa taraftarlığımızın bir anlamı yok. Sahadaki rekabetin renkleri ayrı olsa da bayrağımız kırmızı beyaz. Bu topraklarda sevincimizi de acımızı da birlikte yaşayacağız. Hain terör saldırısının amacına ulaşamayacağını vurguluyoruz. Saldırıda şehit olan kardeşlerimizin acısını paylaşıyoruz Allah’tan rahmet diliyoruz. Yaralı olan kardeşlerimize Allah’tan acil şifalar diliyoruz. Bilinsin ki tüm asker ve polisimizin yanındayız.”

Kaynak: İHA