Altınordu 1 Puana Razı Oldu

Manisaspor’la 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından konuşan Altınordu’nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, kazanmak için çıktıkları maçı berabere tamamladıkları için üzgün olduklarını söyledi.

TFF 1. Lig’in 14. haftasında Manisaspor’u konuk eden Altınordu, rakibiyle 1-1 berabere kaldı. Müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, İstanbul’da yaşanan terör olayını lanetlediğini belirterek, “Maçı yaşadık, oynadık ama dün gece yaşanan kötü olayı lanetliyoruz. Ülke olarak başımız sağ olsun. Kötü bir süreçten geçiyoruz, umarım bu son olur” dedi.

Kazanmaları gereken bir maçı berabere tamamladıklarını kaydeden Eroğlu, “İlk dakikadan itibaren her an gol aramaya çalıştık. İlk yarı girdiğimiz pozisyonlarda son vuruşları yapamayınca gol olmadı. 1-0 öne geçmemize rağmen duran toptan maç 1-1 oldu. Hızlı geçişlerle topu karşı kaleye taşımaya çalıştık ama bir türlü 2. golü bulamadık. Tempoyu yükseltmeye çalıştığımız dakikalarda sakatlık bahanesiyle yerde yatılan dakikalar oyunu soğuttu” diye konuştu.

Son dakikalarda rakibin tehlikeli pozisyonları olduğunu hatırlatan Eroğlu, “Maç 1-1 bittiği için üzgünüz. Belki oyuncu değişikleri anlamında takımızın temposunu yükseltmeye çalıştık ama olmadı” dedi.

Kaynak: İHA