Didim Fenerbahçeliler Derneği'nde Kan Değişimi

Didim Fenerbahçeliler Derneğinin yeni Başkanı Dilaver Demir oldu. Oluşturulan yeni ilk yönetim kurulunun ilk etkinliği Akhisar Belediyespor-Fenerbahçe maçına otobüs kaldırmak oldu.

Didim Fenerbahçeliler Derneğinin başkanlık el değiştirdi. Eski Başkan Emin Gümüş görevi Dilaver Demir’e bıraktı. Dilaver Demir başkanlığındaki Didim Fenerbahçeliler Derneğinin yenö yönetiminde Özkan Caymaz, Eftal Saban, Ahmet Çırak ve Hüseyin Şahin yer aldı. Yeni yönetim kurulu ise ilk etkinlik olarak hafta sonunda Manisa Akhisar’da oynanan Akhisar Belediyespor- Fenerbahçe maçına otobüs kaldırmak oldu.

Bir otobüs Didim’den Akhisar giden Fenerbahçeliler takımlarını yalnız bırakmadı. Maçı Fenerbahçenin 3-1’lik skorla kazanmasının ardından Didimli Fenerbahçeliler galibiyeti doyasıya kutladı.

Didim Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Dilaver Demir, “Didim’de Fenerbahçe taraftarlarının birbirleriyle iletişimini güçlendirmek, amacıyla tanışma günleri düzenleyeceğiz. Ayrıca çocuklarımızı ve kadın taraftarlarımızı da buna dahil ederek bu gücümüzü arttıracağız. İlerleyen günlerde maç organizasyonları ile lokal bazında faaliyetlerimize başlayacağız. Ayrıca kulübümüzün 1 Milyon üye hedefi kapsamında tüm taraftarlarımızı derneğimize ve kulübümüze üye olmaya davet ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA