Nesine.Com Eskişehir Basket, Ata'nın Huzurunda

Nesine.com Eskişehir Basket Takım Menajeri Karamahmut: 'Nesine.com Eskişehir Basket ailesi olarak Atatürk'ün izinden gitmeye devam edeceğiz'

Türkiye Basketbol 1. Ligi ekiplerinden Nesine.com Eskişehir Basket , Anıtkabir'i ziyaret etti.

Ligin 7. haftasında yarın Ankara'da Türk Telekom'a konuk olacak Eskişehir temsilcisinde, teknik ekip ve oyuncular Ata'nın huzuruna çıktı.

Nesine.com Eskişehir Basket Takım Menajeri Gürol Karamahmut, ziyaret sonrası AA muhabirine yaptığı açıklamada, Anıtkabir'e her geldiklerinde tüylerinin diken diken olduğunu belirterek, 'Ankara deplasmanına gelmişken, 10 Kasım öncesi gençlerin örnek aldığı Atamızı ziyaret etmek gurur verici.' dedi.

Anıtkabir ziyaretinin kendilerini duygulandırdığını vurgulayan Karamahmut, 'Nesine.com Eskişehir Basket ailesi olarak Atatürk'ün izinden gitmeye devam edeceğiz. Buraya gelerek dualarımızı ettik.' ifadelerini kullandı.

Türkiye Basketbol 1. Ligi ile ilgili de açıklamalarda bulunan Karamahmut, şunları kaydetti:

'Lige iyi bir başlangıç yaptık ve 6 maçın 5'ini kazandık. Her geçen gün artan bir performansımız var. Bunu ilerleyen zamanlarda daha da yukarı çıkarmak istiyoruz. Takım savunmada son iki haftadır iyi performans sergilemeye başladı. Açıkçası ligin sonu çok önemli. Play-off'a kalmak ve Spor Toto Basketbol Süper Ligi'ne çıkacak hamleyi yapabilmek gerekiyor. Bizim için başarı lige çıkmak. Yönetim ciddi çalışmalar yapıyor ve bize destek oluyor. Karakterli bir oyuncu grubuna sahibiz. Oyuncularımızla ve teknik ekibimizle birlikte bu işi sahiplenmiş durumdayız.'

Kaynak: AA