Siirt Botangücüpor Yöneticileri Dostluk Maçında Kurban Kesti

Türkiye Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde (BAL) mücadele eden Siirt Botangücüspor ile 3. lig takımlarından Batman Petrolspor arasında dostluk maçı oynandı.

Siirt Şehir stadında oynanan karılaşma öncesi Siirt Botangücüspor kulüp yöneticileri, saha kenarında kurban kesti. Ev sahibi takım sahaya, "Batman Petrolspor’a 2. lig yolunda başarılar dileriz" pankartı ile çıktı. Her iki takım futbolcularının birbirlerine başarı dileklerinde bulunmasıyla başlayan dostluk karşılaşması, Siirt Botangücüspor’un, Serdar’ın ayağından kaydettiği golle 1-0’lik skorla sona erdi.

Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, Emniyet Müdürü Mustafa Tokyay, AK Parti Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu ve Siirtspor eski Kulüp Başkanı Beşir İlçin’in protokolde izlediği maçta, Botangücüspor taraftarları takımlarına 90 dakika boyunca tezahüratta bulundu.

Maç sonunda kısa bir açıklama yapan Siirt Botangücüspor Teknik Direktörü Şirzat Çoktur, Batman Petrolspor ile oynanan dostluk maçında sporseverlere güzel bir karşılaşma izlettiklerini, kendilerini kırmayarak davetlerine icabet eden Batman Petrolspor kulüp yöneticilerine teşekkür etti.

Kaynak: İHA