Rektör Coşkun'dan Boluspor'a Ziyaret

Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun, Boluspor Kulüp Başkanı Necip Çarıkçı ve yönetimini ziyaret etti.

Ziyaret esnasında konuşma yapan Boluspor Kulüp Başkanı Çarıkçı, Boluspor ve Abant İzzet Baysal Üniversitesi işbirliğinin her zaman devam ettiğini söyledi.

'Bizler de hem kulüp olarak, üniversite olarak rektörümüz ile devamlı işbirliği yapıyoruz ve bununda devamını bekliyoruz.' diyen Çarıkçı, 'Hocamız da sağ olsun geçmişte Boluspor ile ilgili projelerle yanımızda olmuştu. Şu anda da desteğine devam ediyor. İnşallah bundan sonrada bu destek devam edecektir. Bizlere bugün onur verdi. Hocamızı maçlara bekliyoruz.' şeklinde konuştu.

Boluspor'a başarılar dileyen Rektör Coşkun ise, 'İnşallah yakında Boluspor'u Süper Lig'de görürüz. Tabii bu her ne kadar bize görünen tarafı spor ve futbol olsa da, görünmeyen tarafında yani sizlerin içerisinde olduğunuz bir yönetim ve işletme tarafı var. Belki bu taraflarda yapılan çalışmalar bizlere yansımasını başarı şeklinde gösteriyor. Ben tüm bu gayretlerde, çabalarda sizi ve ekibinizi tebrik ediyorum. İnşallah başarılarınızın devamını diliyorum.' diye konuştu.

Her spor alanında profesyonel ruhlar ve takımların yetiştirilmesi gerektiğini belirten Coşkun, şunları kaydetti:

'Bu bizim hem toplumsal başarılarımızın, psikolojimizin iyileşmesi bakımından da önemli. Hemen her alanda pek çok güzel gelişmeler olduğunu görüyoruz. Nitekim üniversitemizde de pek çok şampiyona düzenleniyor. Federasyonlar geliyor. Takımların birbirleri ile müsabakaları oluyor. Spor eğitiminde iyi bir yerdeyiz. Bolu'da sporun gelişmesinde verebileceğimiz katkı neyse elimizden gelen katkıyı inşallah vermeye gayret ederiz. Bu vesile ile ben de size başarılar diliyorum tekrar.'

Kaynak: AA