Spor Camiası Ödül Gecesinde Buluştu

Masterler Birliği Lig’inde şampiyon olan Diyarbakır Masterler Derneği’nin futbolcuları, düzenlenen gala gecesiyle ödüllerini aldı.

Diyarbakır Masterler Derneği’nin organize ettiği gala gecesi büyük ilgi gördü. Yenişehir ilçesinde bir otelde düzenlenen geceye Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Erkut Güre, TFF Bölge Müdürü Serkan Bayhan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Demir, şube müdürleri, Diyarbakırspor’a hizmet eden eski futbolcular, kentteki önemli spor adamları ve kulüp yöneticileri katıldı.

Gecede konuşan Diyarbakır Masterler Derneği Başkanı Veysi Akar, bugüne kadar yapılmayan bir organizasyonu gerçekleştirerek kent sporuna hizmet eden spor adamlarını buluşturduklarını söyledi.

Akar, gösterilen ilgiden memnun kaldıklarını ve benzeri organizasyonlara devam edeceklerini belirterek, “Bu alanda önemli bir açığı, eksiği giderdiğimizi düşünüyorum. Kentimizde spora hizmet eden değerli insanlar var. Bunları bir araya getirerek onurlandırdığımız için sevinçliyiz. Bundan sonra daha güzel işlere imza atmayı planlıyoruz. Kentimizin buna ihtiyacı var" dedi.

Gecede spora hizmet eden kurumlara, kişilere, Diyarbakırspor’un eski futbolcularına ve Masterler Ligi’ne katılan takımlar ile futbolculara ödüller verildi.

Kaynak: İHA