Basketbolda Maçın Ardından

Hatay Büyükşehir Belediyespor Başantrenörü Baş:'Biz bir bütün oluşturduğumuzda çok tehlikeli bir takımız' Canik Belediyespor Başantrenörü Yeğin: ''Bana uymayan birtakım oyuncular var. Bunun için belli bir sürece ihtiyaç olacak''

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nin 4. haftasında Canik Belediyespor'u 84-57 yenen Hatay Büyükşehir Belediyespor'un başantrenörü Ekin Baş, bir bütün oluşturduklarında çok tehlikeli bir takım olduklarını belirtti.

Baş, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı konuşmada, geçtiğimiz sezon haftada bir maç oynarken bu sezon üç karşılaşmaya çıktıklarını ve bunun yorucu olduğunu söyledi.

Yorucu tempoya alışmaya başladıklarını ifade eden Baş, ''Ligde iki maçı bir sayı ile kaybettik. Bugünkü maç ligdeki ilk galibiyetimiz ancak ligin başında olması çok önemli. Biz bir bütün oluşturduğumuzda çok tehlikeli bir takımız. En kolay bir takıma kaybederken, Avrupa şampiyonu olmuş bir takımı da farkla yenebiliriz. Böyle bir takımız.'' diye konuştu.

Baş, kendilerine her zaman destek olan taraftarlara ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'a teşekkür etti.

- Canik Belediyespor cephesi

Canik Belediyespor Başantrenörü Erdal Yeğin ise göreve yeni başladığını ve bir geçiş dönemi yaşadığını söyledi.

Takımda uyum süreci yaşadıklarının altını çizen Yeğin, ''Sonuçta benim takıma uyumum, takımın da bana uyumu için biraz zamana ihtiyaç olduğunu düşünüyorum. Eksiklerimiz var. Avrupa kupasında oynadığımız için çok fazla hazırlanamıyoruz. Sezon başında, bana göre yapılan yanlış transferler var. Bana uymayan birtakım oyuncular var. Bunun için belli bir sürece ihtiyaç olacak. Bu süreci de iyi geçirmek lazım. Ama arka arkaya gelen mağlubiyetler bizi düşürmeden, bir an önce toparlanıp tutunmamız lazım.'' şeklinde konuştu.

Yeğin, önlerindeki lig ve Avrupa kupası maçlarına sıkı çalışacaklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA