Orman Bölge Müdürlüğü'ndeki Birlik Ve Beraberlik Ruhu Futbol Sahasına Da Taşındı

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü, ormancılık faaliyetlerinin yanı sıra kurum personeli arasında gerçekleştirilen sportif faaliyetlere de destek veriyor.

Çalışanların motivasyonlarını artırmak, iş streslerini azaltmak, aralarındaki iletişimi güçlendirmek amacıyla spor aktivitelerini destekleyen Kütahya Orman Bölge Müdürlüğünde, Bölge Müdürü Adnan Kayım’a ziyaret gerçekleştirild

Orman Bölge Müdürlüğü’nde çeşitli bölümlerde görev yapan ve futbol sporu dahilinde kurum içi etkinlik düzenleyen personel tarafından yapılan ziyarette, Merisa Ormancılık Çevre Danışmanlık Sanayi Ve Tic. Ltd. Şti. sahibi İsa Kolay tarafından sponsor olarak yaptırılan formalar takdim edildi.

Bölge Müdürü Adnan Kayım’a temsili olarak verilen ve üzerinde ismi yazılı formanın yanı sıra tüm futbol sporu ile uğraşan personele Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü yazılı formaları verildi.

Bölge Müdürü Adnan Kayım, kurum içindeki diyalogların ve iletişimin önemli olduğunu vurgularken, kurumsal spor etkinliklerinin birlik ve beraberliği artırarak, iş performansına da olumlu katkıları olduğunu söyledi.



Formalarını Bölge Müdürü Adnan Kayım’dan alan Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü personeli boş zamanlarını değerlendirmek amacı ile akşam yapılan maçta karşılaşma öncesi hatıra fotoğrafı çektirerek, duyduklarını memnuniyeti dile getirdiler.(EFE)

Kaynak: İHA