Rafting Milli Takımı Oyuncularından Demircan'a Ziyaret

Dubai'de düzenlenecek Dünya Rafting Şampiyonası’na katılacak Türkiye rafting milli takımı oyuncuları, turnuva öncesi Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’ı ziyaret etti.

Belediye'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Türkiye Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu Rafting Asbaşkanı Fikret Yardımcı ile sporcular Başkan Demircan'ı ziyaret etti.

Sporcularla sohbet eden Demircan, raftingde bugüne kadar birçok başarının elde edildiğini belirterek, ''Rafting milli takımının Dubai’de düzenlenecek şampiyonadan iyi bir sonuçla döneceklerine inanıyorum. Beyoğlu Belediyesi olarak sportif faaliyetlere her zaman destek veriyoruz.'' ifadelerini kullandı.

Türkiye Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu Rafting Asbaşkanı Fikret Yardımcı da, ''Rafting faaliyetlerini burada sürdürmek isteriz. Burada düzenlenecek bir dünya şampiyonası müthiş bir şey olur.'' değerlendirmesine bulundu.

Ziyarette sporculara Türk Bayrağı hediye eden Başkan Demircan'a, rafting milli takımı adına Asbaşkan Fikret Yardımcı da milli forma takdim etti.

Kaynak: AA