Ahmet Çakar'dan Aziz Yıldırım'a: 'Flamacı Aziz'

Ünlü yorumcu Ahmet Çakar, Fenerbahçe'nin Fırat Aydınus üzerinden bir açıklama yaparak göndermede bulunması üzerine, Derin Futbol'dan cevap verdi.

Ahmet Çakar'dan Aziz Yıldırım'a: 'Flamacı Aziz'
Ahmet Çakar, 'Aziz denen şahıs o kadar beyefendi ki, MHK ve hakemleri aşağılamaz. Tehdit unsurları içermeyen, şiddeti körüklemeyen birisi.' şeklinde başladığı konuşmasına sert sözlerle devam etti:

Ey Fenerbahçe yöneticileri! Şaşırdınız, tuhaflaştınız. Ali Koç'un açıklamasından sonra dengenizi kaybettiniz.

AZİZ YILDIRIM MELEK Mİ?


Öyle bir konuşuyorlar ki, zannedersiniz Aziz Yıldırım bir melek! Terbiye ve hakemleri baskı altına almak derken bir örnek verim. İki sene önce söylediğiniz kelime terbiye çerçevesi içinde midir? (Aziz Yıldırım'ın, 'Kaşarlaşmış hakemler' sözü)

HER TÜRLÜ ŞEYİ YAPTIN!

Soyunma odalarına mı girmedin, koridorlarda mı bağırmadın! Hakem kovalamak, taraftarına bağırmak, hakaret etmek, rakibe şikeci demek sende vs vs sende!

NE KONUŞACAĞIMI SİZE Mİ SORACAĞIM!

Aynı pozisyon Podolski'ye çalınmayacak, Topal'a çalınacak. Haddinizi bilin! Siz Kimsiniz de bana yayında ne konuşacağımı öğretiyorsunuz. Sen değil misin aynı hakmelere 'kaşar' diyen?

ŞİDDETİ KÖRÜKLEYEN 1 NUMARALI KİŞİSİN

Bizim için, 'şiddeti körüklüyor' diyorlar. Türkiye'de şiddeti körükleyen bir adam varsa, flamayı sana veriyorum. Sen şiddeti körükleyen 1 numaralı adamsın Gücünüz yetiyorsa kapatın programı, bizleri sokağa çıkarmayın. Cadde boydan boya

Geçen hafta sayın başkan dedim, beyefendi gibi konuştum ama anlamadınız! Her pazartesi mektup yazmaya başladınız. Artık her pazartesi sizden mektup bekleyeceğim!