Basketbol Açıklaması Anadolu Jet BOTAŞ Cup

Hatay Büyükşehir Belediyespor Başantrenörü Baş: 'Bu turnuvalarda skorun bizim için hiç bir önemi yok sadece oynadığımız basketbola bakıyoruz, 'neler yapabiliriz?' bunların üzerinde çalışıyoruz'.

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nde mücadele eden Hatay Büyükşehir Belediyespor'un başantrenörü Ekin Baş, Anadolu Jet BOTAŞ Cup hazırlık turnuvasında skorun hiçbir öneminin olmadığını, turnuva sayesinde takımın ve oyuncuların eksikliklerini görme şansı yakaladıklarını söyledi.

Baş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Anadolu Jet BOTAŞ Cup hazırlık turnuvasına iyi başladıklarını ve kazanmaktan çok oyuncuların performanslarını görmeye çalıştıklarını belirtti.

Yoğun bir tempoyla sezona başladıklarına dikkati çeken Baş, 'Birinci anlamda hedefimiz kazanmak değil, oyuncularımızı görebilmek. Oyuncularımızı deneyebileceğimiz, hatalarımızı ve eksikliklerimizi gidermekten başka bir şansımız yok, bunun için uğraşıyoruz. Bu turnuvalarda skorun bizim için hiçbir önemi yok sadece oynadığımız basketbola bakıyoruz, 'neler yapabiliriz?' bunların üzerinde çalışıyoruz.' diye konuştu.

Baş, özellikle Katsiaryna Snytsina, Marina Baş, Natalie Hurst, Tuğba Oral ve Bahar Öztürk'ün oyunlarından çok memnun olduğunu ve diğer oyuncuların da form grafiklerini en üst seviyeye çekip, dengeyi yakalamak istediklerini aktardı.

Baş, ayrıca maç sırasında geçirdiği rahatsızlık nedeniyle ameliyat edilen Canik Belediyespor Başantrenörü Mehmet Can Öztürk'e acil şifalar dilediklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA