Batman Belediyesinden Amatör Spor Kulüplerine Destek

İçişleri Bakanlığınca KHK ile görevlendirmenin yapıldığı Batman Belediyesi, 15 amatör spor kulübüne 75 bin lira yardım yaptı.

İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile görevlendirme yapılan Batman Belediyesi, ilde faaliyet yürüten 15 amatör spor kulübüne 75 bin lira destek verdi.

İçişleri Bakanlığınca KHK ile Batman Belediyesine görevlendirilen Vali Yardımcısı Ertuğ Şevket Aksoy, Batman Amatör Liginde mücadele eden 15 spor kulübü yöneticilerini belediyedeki makamında ağırladı.

Gençlere yönelik her türlü faaliyetin destekleneceğini ve destek vermeye devam edeceklerini belirten Aksoy, şöyle konuştu:

'Gençlerimiz bizim geleceğimiz. Eğer iyi bir nesil yetiştirebilirsek gelecek hepimiz için daha iyi olacak. Bu süreçte de sporun önemi büyük. Bu katkı belki maddi olarak büyük bir katkı değil ama spora olan desteğimizi, niyetimizi göstermesi açısından anlamlı. Bundan sonra da elimizdeki imkanlar çerçevesinde bütün gençlerimize, spor kulüplerimize desteğe devam edeceğiz.'

Batman Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Şube Başkanı Mahmut Akyol da amatör spor kulüplerinin maddi konuda sıkıntılarının bulunduğunu aktararak, bu konuda destek sunan Aksoy ve belediyeye teşekkür etti.

Kaynak: AA