Fatih Terim: Emre Mor iyi yolda

Ukrayna maçı öncesi açıklamalarda bulunan Fatih Terim, Emre Mor'un milli takım için çok önemli olduğunu ve çok özel yeteneklerinin bulunduğunu ifade etti.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Emre Mor’un gelişim süreci ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Emre’nin başkasında olmayan çok özel yeteneklere sahip olduğunu dile getiren tecrübeli çalıştırıcı, oyun bilgisi açısından geliştirmesi gereken yönlerinin olduğunun altını çizdi.

İşte Fatih Terim’in Emre Mor ile ilgili açıklamaları:

Emre Mor, son 3 ayda gönlümüze giren, kalbimize giren, hatta beynimizde bizi meşgul eden çok yetenekli bir oyuncu. Dortmund’a gitmekle çokta doğru bir transfer yaptı. Maçlarda süre almasına çok seviniyorum. Hatta Fransa’daki ilk basın toplantısında doğru oynamayı öğrenirse, olağanüstü yetenekleriyle beraber çok önemli işler yapacak demiştim.”
“Aynı fikirdeyim. Her geçen gün iyiye gidiyor. Süre aldıkça, süre aldığı son maçlara dikkatinizi çekerim, 10 dakika 15 dakika önemli değil, süre alması önemli. Böyle baktığınızda Emre’nin oyunu özellikle son bölgede zaten olağanüstü şahsi yetenekleri var, kimsede olmayan bir de arkadaşlarıyla kontak yapabilirse çok daha iyi olacak.”
“Emre, her geçen gün Türk mili takımın için önemli bir silah olmaya başladı. 3-4 ay önce Danimarka’da ekonomik olarak küçük takımda iken birdenbire Türk Milli takımı, arkasından Dortmund, dünyanın en genç özel yetenekler arasına giren röportajlar, bilgiler, birikimler, buradan her şeyi dört dörtlük beklemek lazım. Bazen hatalar yapacaktır”