Basketbolda Maçın Ardından

Tosyalı Toyo Osmaniye Başantrenörü Buharalı: 'İyi bir takıma karşı güzel bir galibiyet aldık' BOTAŞ Başantrenörü Yıldızoğlu: 'Kazanmamız gereken bir maçı kaybettiğimizi düşünüyorum'.

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nin ikinci haftasında, sahasında BOTAŞ’ı uzatmada 70-65 yenen Tosyalı Toyo Osmaniye’nin başantrenörü Ömer Buharalı, iyi bir takıma karşı sahadan galip ayrılmayı başardıkları için mutlu olduğunu söyledi.

Buharalı, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, çok zor bir haftayı geride bıraktıklarını dile getirdi.

BOTAŞ’a karşı alınan galibiyetten mutlu olduğunu belirten Buharalı, şöyle konuştu:

'İyi bir takıma karşı güzel bir galibiyet aldık. Faul atışlarında ve dış atışlardaki yüzdelerimiz oldukça düşüktü. Bu etkene ve maçı mağlup götürmemize rağmen son 5 dakikada yaptığımız savunmayla maça ortak olduk. Karşılaşmayı uzatmaya götürmeyi başardık. Galip geldiğimiz için çok mutluyuz. Düzeltmemiz gereken çok hatalarımız var basketbol adına. İnşallah bunları düzeltiriz.'

- BOTAŞ cephesi

BOTAŞ Başantrenörü Ceyhun Yıldızoğlu da maça akıllıca başlayamadıklarını belirtti.

Rakibi kutladığını kaydeden Yıldızoğlu, 'Bugün maçın başını ve sonunu iyi ayarlayamadık. Maça akıllıca başlayamadık, sonunu da akıllıca bitiremedik. Doğru oynadığımız pozisyonlarda öne geçmeyi başardık. Kazanmamız gereken bir maçı kaybettiğimizi düşünüyorum. Maçın başına sağlıklı başlayıp, akıllıca oynayarak maçı bitirmek gerekiyor. Rakibimiz bugün bunu başardı ve galibiyetle ayrıldı. Rakibimizi kutluyorum.' değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA