Suarez'den Arda'ya övgüler

Altın ayakkabının sahibi, Barcelona’nın yıldızı Luis Suarez, "Arda bizim jokerimiz, her pozisyonun hakkını en iyi şekilde veriyor." dedi.

Suarez'den Arda'ya övgüler
“Arda Turan bizim için çok önemli bir futbolcu. Teknik direktörümüz Luis Enrique, onu farklı pozisyonlarda oynatıyor. Ona Barcelona'nın joker oyuncusu diyebiliriz. Hem forvet hattında hem de orta sahada görev yapıyor. Her pozisyonun da hakkını en iyi şekilde veriyor. Elbette Arda için Barça'daki ilk zamanları kolay olmadı. Geçen sezonun 6 ayında forma giyemedi. Bu yüzden başlarda sıkıntılar yaşadığının farkındaydık. Düşünsenize, sahaya çıkamadan hocanızı, arkadaşlarınızı anlamaya çalışıyorsunuz. Oynamadan asla bunu yapamazsınız. Ama harika bir hazırlık dönemi geçirerek bu döneme başladı. Fiziksel anlamda kendini buldu. Onun performansından hepimiz çok memnunuz. Şu andaki performansının daha da üstüne çıkacağına inanıyorum. Bizim için onun önemli bir silah olduğunu düşünüyorum.”

Suarez'den Arda'ya övgüler

HER TAKIMDA OYNAR

“Fernando Muslera, bana göre dünyanın en iyi kalecileri arasında yer alıyor. Uruguay Milli Takımı'nın şu anki konumunda olmasında onun da payı büyük. Kalecinizin iyi olması her zaman takıma büyük güven sağlar. Muslera'nın, Galatasaray'da iyi maçlar çıkardığını biliyorum. O dünyanın her büyük takımında oynayabilecek kalitede bir isim. Daha önce de söylemişti. Takımı, ona sahip olduğu için gerçekten çok şanslı. Adriano ise sezon başında aramızdan ayrıldı ve Türkiye'ye gitti. Beşiktaş'ta kendisine başarılar diliyorum. Hem saha içinde hem saha dışında çok önemli bir karakter. Adriano gerçek bir profesyoneldir. Barcelona'da büyük başarılar kazandı. Umuyorum benzer başarıları yeni kulübünde de yaşama şansını yakalar.”