Basketbolda Maçın Ardından

Anadolu Efes Başantrenörü Perasovic: 'Yaptığımız hatalar bizi mağlubiyete sürükledi' CSKA Moskova Başantrenörü Itoudis: 'Bu galibiyet için oyuncularımı kutluyorum'.

THY Avrupa Ligi 3. hafta maçında CSKA Moskova'ya 93-87 mağlup olan Anadolu Efes'in başantrenörü Velimir Perasovic, son çeyrekte rakiplerini yakalamalarına karşın üzücü bir yenilgi aldıklarını söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Perasovic, son bölümde öne geçme şansı bulduklarını ifade ederek, 'Yaptığımız hatalar bizi mağlubiyete sürükledi. Maçın ikinci kısmı bence çok önemliydi. Rakibimiz çok fazla serbest atış buldu. Biz ise bulamadık. CSKA Moskova gibi bir takımın bu kadar serbest atış bulması, kazanmalarında önemli bir etken oldu.' değerlendirmesinde bulundu.

- CSKA Moskova cephesi

CSKA Moskova Başantrenörü Dimitris Itoudis, organizasyonun yeni formatında elde ettikleri bu galibiyetin çok önemli olduğunu kaydetti.

İlk yarıda oyun kontrolünün tamamen kendilerinde olduğunu belirten Itoudis, 'Bu galibiyet için oyuncularımı kutluyorum. İlk yarı iyi bir oyun oynadık. Çok fazla top kaybı yapmadık ve kontrolü sağladık. İkinci yarı ise tam tersine çok fazla top kaybı yaparak Anadolu Efes'in sayı bulmasına izin verdik. Maçın sonunda geri dönebilmemiz için çok fazla fırsatımız oldu ve bunu başardık. İyi savunma yaparak Anadolu Efes'in kazanmasına izin vermedik.' ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA