Fatih Akyel'in yeni takımı

Kocaeli Birllikspor, Ramize Soydaş ile yollarını ayırmamasının ardından Teknik Direktör Fatih Akyel ile 1 yıllığına anlaştı.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Kocaeli Birlikspor, Teknik Direktör Ramiz Soydaş ile yollarını ayırmasının ardından vakit kaybetmedi. Birkaç isim üzerinde çalışma yapan kulüp yönetimi incelemelerin ardından kararını verdi ve Türk futbolunda iz bırakan Fatih Akyel ile 1 yıl sözleşme imzaladı. Alparslan Türkeş Tesisleri Toplantı Salonu'nda gerçekleşen imza törenine Başkan Erhan Yılmaz, Başkanvekili Ozan Keser, İdari Menajer Çağrı Arslan, yönetim kurulu üyeleri, Yardımcı Antrenör Recep Yazıcı, Kaleci Antrenörü Yusuf Köknar ve Kondisyoner Çağlar Özyurt katıldı.

Akyel: 'Hedeflerimiz var”

Toplantıda ilk sözü alan Kocaeli Birlispor'un yeni Teknik Direktörü Fatih Akyel, “Hedefleri olan birisiyim. Geçen sezon mütevazi bir kadro ile iyi işler yaptığımızı düşünüyorum. Kocaeli Birlikspor'da sezon sonunda başarılı olmak istiyorum. Kulübü çok beğendim. Herkes özveri ile çalışıyor ve düzenli bir sistem kurulmuş. Biz de bu sisteme uyacağız” dedi.

“Kocaelispor'a alacağımın yarısından fazlasını bıraktım”

Kocaelispor'a kiralık geldiği dönemle ilgili de söz hakkını kullanan Fatih Akyel, “Kocaelispor'a geldiğimde; Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzonspor ve milli takımda oynayan bir futbolcuydum. Dönemin teknik adamı Erhan Altın beni oynatmayı tercih etmedi. Hocanın tercihidir. Ancak ben oynamayı hak ediyordum. Bu, oyuncunun suçu değildir. Ben de takımdan ayılmak istedim ve çok düşük rakamlar aldım. Kocaelispor'dan ayrılırken alacağımın yarısından fazlasını bırakıp ayrıldım” yanıtını verdi.

'Ben Kocaelisporu destekliyorum'

Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçının bilet gelirlerini destek olarak bağışlama kararı sorulan kulüp başkanı Erhan Yılmaz da, “Bende Kocaelispor camiasından geldim. Ben de Kocaelisporluyum. Bunca zamandır bu camia büyük emek ve çaba gösteriyor. Bu çabanın yok edilmesine gönlümüz razı gelmez diye düşündük ve Erzurumsporla oynayacağımız maçın biletlerini Kocaelispor'a bağışlayacağız” diye konuştu.

Kaynak: İHA