TED Kolejliler'de Royal Halı Gaziantep Maçı Hazırlıkları

Spor Toto Basketbol Ligi takımlarından Rönesans TED Ankara Kolejliler'in başantrenörü Hasan Özmeriç, Türkiye Kupası'na katılma yolunda bu haftaki maçlarını kazanmaları gerektiğini bildirdi.

Ligde ilk devrenin son maçında hafta sonu konuk edeceği Royal Halı Gaziantep için hazırlıklarını sürdüren başkent ekibinden yapılan yazılı açıklamada, Özmeriç'in görüşlerine yer verildi.

Özmeriç, Royal Halı Gaziantep maçının önemli olduğunu belirterek, "İlk devreyi ilk sekizde bitiren takımlar, Türkiye Kupası'nda yer alacak ve büyük ihtimalle oynanacak son maçların sonucuna göre averajla ilk sekiz belirlenecek. Biz de Türkiye Kupası oynamayı çok istiyoruz. Bu haftaki maçı kazanmamız gerekli ki, averajla ilk sekizde yer alma şansımız olsun" ifadelerini kullandı.

Travmatik bir Anadolu Efes mağlubiyeti yaşamalarına rağmen çok çabuk toparlanıp bu maça konsantre olmaları gerektiğini vurgulayan Özmeriç, şunları kaydetti:

"Ciddi seyirci desteğine ihtiyacımız olacak. Rakibimiz, hücum potansiyeli yüksek, iyi oyunculardan kurulu bir takım. Cumartesi günü hem takımımızın konsantrasyonu hem de seyirci desteğiyle kazanmayı hedefliyoruz. Tüm Kolejliler'i bu maçta yanımızda görmek istiyoruz."

Rönesans TED Ankara Kolejliler-Royal Halı Gaziantep maçı, 9 Ocak Cumartesi günü saat 17.00'de Ankara Spor Salonu'nda oynanacak.

Kaynak: AA