Bayrampaşa'da Arda Turan Heyecanı

Bayrampaşa’da Arda Turan’ın çıkacağı ilk maçın heyecanı yaşandı. Milli yıldızın çıkacağı ilk maçı sevenleri ve arkadaşları internet üzerinden izledi.

Barcelona’ya sezon başında transfer olan Arda Turan, Katalan Kulübü’nün aldığı iki dönem transfer yasağının sona ermesiyle birlikte bugün ilk kez Espanyol’a karşı ilk 11’de forma giydi.

Bayrampaşa’da Arda Turan’ın çıkacağı ilk maçın heyecanı yaşandı. Turan’ın doğup büyüdüğü mahallede sevenleri ve tanıdıkları ekran başına geçerek onu yalnız bırakmadı.

Esnafından mahalle sakinlerine kadar ekran başına geçen komşuları ve sevenleri, milli yıldızın başarısıyla büyük gurur duydu. Maçın televizyondan izleyemedikleri için sevenleri bilgisayar başına geçip internetin ağır çektiği bir ortamda milli yıldız Arda Turan’ı izlemeye çalıştılar.

Arda Turan’nın çocukluk yılları ile ilgili izlenimlerini anlatan esnaf Adem Aygün, "Gerçekten mükemmel kişiliğe sahip bir insan. Mütevazı, hani derler ya mahallemizin medarı iftiharı çok gerçekten harika bir çocuk. Genç yaşına rağmen başarılı mahallemizde sevilen bir çocuk. Biz Allah razı olsun kendisini seviyoruz." dedi.

Recep Kırcalı, Arda Turan’ın aynı zamanda güzel tavla oynadığını belirterek, "Küçüklüğünden beri güzel bir insan. Temiz oturmasını kalkmasını bilen, efendi, şen şakrak neşe dolu bir insan. Şimdi şöhreti her şeyi bir kenara Arda gerçekten güzel bir çocuk. Nerede ne zaman yolda görse selam veren hal hatır soran bir ihtiyacın var mı diye soran güzel bir çocuk" diye konuştu.

Kaynak: İHA