Osmanlıspor'un Yeni Transferi Kampa Katıldı

Antalya Belek’te sezonun ikinci yarısının hazırlıklarını sürdüren Başkent ekibi, günü üç antrenmanla tamamlarken, akşamki çalışmalara takımın yeni transferi Vaclav Prochazka da katıldı.

Osmanlıspor’un akşamki antrenmanına Çek Cumhuriyeti 1. Lig takımlarından Viktoria Plzen’den 2,5 yıllığına transfer edilen milli oyuncu Vaclav Prochazka da katıldı.

Antalya kampının 3. gününde takıma dahil olan yıldız oyuncu takımdan ayrı koşu yaptı.

Devre arası kamp çalışmaları için Antalya Belek’teki Regnum Carya Otel’de bulunan Başkent ekibi, yoğun bir günü daha geride bıraktı. Güne üç antrenman sığdıran mor-sarılılar, sabahın erken saatlerinde takım halinde koşu yaptı. Öğlen saatlerinde otelin fitness salonunda kuvvet çalışması yapan ekip akşam saatlerinde ise son antrenmanına çıktı. Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay yönetimindeki antrenmana ısınma koşusuyla başlayan Başkent ekibi, koordinasyon ve 5’e 2 pas organizasyonuyla çalışmaları devam ettirdi. Daha sonra yarı sahada çift kale maç yapan Mor-Sarılı oyuncular, açma-germe hareketleriyle antrenmanı sonlandırdı. 1,5 saat süren çalışmalara tedavisi devam eden kaleci Artur katılmazken; Lukasz, Avdija ve Tisdell ise takımdan ayrı koşu yaptı.

Osmanlıspor, yarın sabah 11.00 ve akşam 18.00’de yapacağı antrenmanla, sezonun ikinci yarısının hazırlıklarını devam ettirecek.

Kaynak: İHA