Amedli oyuncudan olay paylaşım!

Amedsporlu Deniz Naki, Bursaspor maçının ardından sosyal medya aracılığıyla yaptığı açıklamayla olay yarattı.

Ziraat Türkiye Kupası mücadelesinde Bursaspor'u deplasmanda 2-1 yenerek çeyrek finale yükselen Amedspor'un oyuncularından Deniz Naki, sosyal medya aracılığıyla bir açıklama yaptı.


Türkiye Kupası son 16 turunda Bursaspor evinde Spor Toto 2. Lig ekibi Amed Sportif'i ağırladı. Mücadelenin 20. dakikasında Amed Sportifli oyuncu Ercan Çakar takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Gol sevinci sırasında takım arkadaşı Mansur Çalar'ın tribünlere doğru yaptığı hareket Timsah Arena'daki taraftarları kızdırdı.Karşılaşma Diyarbakır temsilcisinin 2-1 üstünlüğüyle sona ererken, Bursaspor Türkiye Kupası'na veda etti.Amedspor'luların gol sevinci sonrası tribünlerden tepki geldi. 

İşte Deniz Naki'nin o açıklaması:
'Bizim için bugün çok önemli bir galibiyet oldu. Bize karşı yürütülen bu kirli oyundan alnımızın akı ile çıktık. Böylesi zor bir dönemde halkımıza ufak da olsa umut ışığı olabilmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Amedspor olarak boynumuzu eğmedik ve eğmeyeceğiz de. Biz özgürlüğe olan inancımız ile çıktık sahaya ve kazandık. Çünkü biz özgürlüğe ve umuda fidanlarımızı ektik. Bizi yalnız bırakmayan bütün siyasetilerimize, sanatçılarımıza, aydınlarımıza ve halkımıza teşekkürü borç biliyoruz ve bu galibiyeti topraklarımızda 50 günden fazladır süren zulümde hayatlarını kaybeden ve yaralılarımıza adıyoruz, armağan ediyoruz. Her biji Azadi

Amedli oyuncudan olay paylaşım!