Adıyaman 1954 Spor Açıklaması 2- Şehit Kamil Belediyespor Açıklaması 0

Türkiye Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 2. Grupta mücadele eden Adıyaman 1954 Spor kendi saha ve seyircisi önünde Hakan Açıkalın’ın attığı iki golle Şehit Kamil Belediyespor’u 2-0 yenerek haftayı üç puanla kapattı.

İlk hafta kar engeline takılan Adıyaman 1954 Spor sezonun ikinci yarısının ikinci maçında etkili bir oyunla maçı kazandı. Hakan Açıkalın’ın iki golle Adıyaman 1954 Spor, BAL Liginde liderliğini sürdürdü. Alınan galibiyet kadar taraftarın desteğinin kendisini çok sevindirdiğini belirten Adıyaman 1954 Spor Teknik Direktör Talat Özden, “Bugün takım olarak çok iyi bir oyun sergiledik. Sahada yer alan bütün sporcu kardeşlerimiz kendilerin verilen görevi çok iyi yerine getirdi. Tribünleri dolduran taraftarımızın muhteşem desteğiyle maçı 2-0 kazandık. Maç daha farklı sonuçla bitebilirdi ancak galip geldiğimiz için çok mutluyuz. Bu galibiyeti bizleri yalnız bırakmayan taraftarımıza armağan ediyoruz” ifadelerini kullandı. Galibiyetin haklı sevincini yaşadıklarını belirten Adıyaman 1954 Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Koç, “Sahada Futbolcularımızın mücadelesi tribünde ise muhteşem taraftarımızın desteği bu galibiyeti getirdi. Maç başından sonuna kadar gerek futbolcularımızın mücadelesi, taraftarımızın tribündeki coşkusu beni çok onurlandırdı. Teknik heyetimizi, futbolcu kardeşlerimizi ve muhteşem taraftarımızı yürekten kutluyorum” şeklinde konuştu.

Maçta 2 golü de atan Hakan Açıkalın ise “Öncelikle taraftarımıza çok teşekkür ediyorum. Galip geldiğimiz için mutluyum. Gol atmam kadar takımın galip gelmesi benim için daha önemli. Bu galibiyeti kulüp başkanızı Hüseyin Koç ve vefakar taraftarımıza armağan ediyoruz. Biz inandık, taraftarımızda inansın bu takım sezon sonunda Allah’ın izniyle şampiyon olacak” dedi.

Kaynak: İHA