Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Seriyi Sürdürmek İstiyor

Kulüp Başkanı Toprak: "Ligin ilk yarısında kalan üç maçı da kazanıp devreyi namağlup, 26 puanla kapatmak istiyoruz"

GAZİANTEP - Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Ceylanpınar maçının hazırlıklarına başladı.

Kulüp Başkanı Osman Toprak, yaptığı yazılı açıklamada, ligdeki on haftalık periyotta en fazla puan toplayan ve sayı atan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un namağlup unvanını koruduğunu belirtti.

Lige verilen aranın ardından bu hafta konuk edecekleri Ceylanpınar takımı karşısında galip gelerek seriyi devam ettirmeyi hedeflediklerini aktaran Toprak, şunları kaydetti:

"Onursal Başkanımız Fatma Şahin'in maddi ve manevi destekleriyle bu takımın başarılı olması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Geride kalan 10 haftalık süreçte 10'da 10 yaptık. Ligin ilk yarısında kalan üç maçı da kazanıp devreyi namağlup, 26 puanla kapatmak istiyoruz. Engelli basketbol takımımızın ligde gösterdiği bu başarı bizleri mutlu ediyor."

Ceylanpınar maçından sonra Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi deplasmanına çıkacaklarını ve ardından Bağcılar Belediyesi'ni konuk edeceklerini anlatan Toprak, taraftarlardan destek istedi.

Kaynak: AA