Antalyaspor'un Başına Portekizli Teknik Direktör Geçiyor

Antalyaspor, yeni teknik direktörünü buldu. Kırmızı-beyazlı takımın asbaşkanı Hasan Ali Ceylan, “Chelsea’nin eski teknik direktörü Jose Mourinho’nun yardımcısı 50 yaşındaki Portekizli Jose Manuel Ferreira de Morais’le prensipte anlaştık” dedi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, aradığı teknik direktörünü İngiltere’de buldu. Chelsea’nin eski teknik diretörü Jose Mourinho’nun uzun yılar yardımcılığını yapan Morais, pazartesi günü Antalya’ya geliyor. Akşam saatlerinde Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer ile bir araya gelecek olan Morais’le anlaşılması halinde salı günü 1.5 yıllık sözleşme imzalanacak. Prensipte anlaşma sağlanan Morais’in kendisini kırmızı-beyazlı yapan sözleşmeyi imzalaması halinde takım kaptanı Samuel Eto’o ile yolları Antalya’da yeniden kesişecek.

CEYLAN: "PRENSİPTE ANLAŞILDI”

Konuyla ilgili açıklama yapan Asbaşkan Hasan Ali Ceylan ise Morais’le prensipte anlaşma sağladıklarını kaydetti.

Morais’in anlaşmanın detaylarını konuşmak için yarın akşam saatlerinde Antalya’ya geleceğini bildiren Ceylan, “Morais bizimle prensipte anlaştı. Antalya’ya gelmesi ile ilgili bir sıkıntı yok. Yüz yüze Başkan Gültekin Gencer ile detaylar görüşülecek. Eğer anlaşma sağlanırsa salı günü Morais, 1.5 yıllık sözleşmeye imza atacak. Morais, yıllarca Mourinho’nun İngiltere’de yardımcılığını yaptı. Kendisine İngiltere’den de teklifler vardı. Ama o bizimle prensipte anlaşmayı tercih etti” diye konuştu.

Kaynak: İHA