Alima Yeni Malatyaspor Alanya'da İki Hazırlık Maçı Yapacak

Ziraat Türkiye Kupası nedeniyle lige verilen arayı Alanya’da kamp yaparak değerlendiren Alima Yeni Malatyaspor kamp çalışmaları çerçevesinde iki hazırlık maçı oynayacak.

PTT 1. Lig’in ikinci yarısında oynadığı iki maçı da kaybeden sarı-kırmızılılar, yeni transferlerin uyumu ve takımın fizik kondisyon yönünden daha iyi duruma gelmesi için, kupa arasını Alanya’da kamp yaparak değerlendiriyor. 21 kişilik kadrosuyla Alanya maçının hazırlıklarını sürdüren Alima Yeni Malatyaspor, kamp çalışmaları çerçevesinde iki hazırlık maçı yapacak.

Sarı-kırmızılılar, yarın saat 17.00’da Bulgaristan 1. Lig takımlarından Montana ile 1 Şubat Pazartesi günü ise Macaristan 1. Lig takımlarından Bescacana ile hazırlık maçı oynayacak.

Kamp çalışmalarının verimli bir şekilde devam ettiğini kaydeden Alima Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ali Ravcı, kampta oynayacakları iki hazırlık maçının ardından Alanyaspor ile karşılaşacaklarını söyledi.



“KAMPIMIZ VERİMLİ BİR ŞEKİLDE DEVAM EDİYOR”

Türkiye genelinde etkili olan soğuk ve yağışlı hava nedeniyle çalışmaların daha verimli olacağı illerden birinde kısa bir kamp yaptıklarını belirten Ravcı, "Alanya kampımız en verimli şekilde devam ediyor. Türkiye genelinde etkili olan soğuk ve yağışlı bir hava söz konusu olduğu için buraya geldik. Alanya kampını hem yenilerle eskilerin daha kısa sürede uyum yakalayabilmesi, hem de fizik kondisyonumuzu daha iyi duruma getirebilmemiz için güzel bir fırsat olarak görüyoruz. Burada günde iki idman şeklinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kamp çalışmaları çerçevesinde Bulgaristan ve Macaristan 1. Lig takımlarıyla hazırlık maçları yapacağız” dedi.

“KOÇER KALİTESİNE İNANDIĞIMIZ BİR FUTBOLCU”

Transferle ilgili de konuşan Ravcı, “Transferde en son Gençlerbirliği takımından Guidou Koçer’i kiralık olarak renklerimize bağladık. Koçer, kalitesine inandığımız bir futbolcu. O da akşam itibariyle kampımızda olacak. Forvet bölgesine de bir takviye yapma durumumuz var. Henüz o bölge için netleşen bir isim yok. Toto Tamuz için de bir girişimimiz oldu ama şu an için netleşen bir durum yok. Alanyaspor ile oynayacağımız karşılaşmaya en iyi şekilde hazırlanıp, lige kaldığı yerden iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz” diye konuştu.

Kaynak: İHA