'İyi Bir Maç Oynadık, Daha İyi Akıcı Olabilirdik'

Antalyaspor Teknik Direktörü Jose Morais, Fenerbahçe karşısında iyi oynadıklarını belirterek, "Daha akıcı olabilirdik" dedi.

Antalyaspor, Ziraat Türkiye Kupası H Grubu son maçında sahasında Fenerbahçe ile golsüz berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Antalyaspor Teknik Direktörü Jose Morais, forma şansı bulamayan oyuncular açısından önemli bir maç oynadıklarını belirtti.

Maçın ritminden memnun kaldığına değinen Morais, “İyi bir maç oldu. Daha akıcı olabilirdik. Birkan ve Oktay ile gol pozisyonlarına girdik. Bunlar golle sonuçlanabilirdi. Fenerbahçe iyi mücadele etti. Fenerbahçe hırslı ve agresif bir takım. Takımımı çok beğendim. Düzeliyoruz her geçen zaman ve daha iyi hale geliyoruz. İlk yarıda biz iyi oynadık, topa sahip olduk. İkinci yarıda Fenerbahçe etkili oldu. Uzun topla çıkmayı denediler. Takımın organizasyonu çok iyiydi. Rakibin hücum organizasyonlarından daha iyiydik. Önümüzdeki Konya maçı çok daha önemli. Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Morais, her maçta hedeflerinin kazanmak olduğuna vurgu yaparak, “Kupa maçını da kazanmak hedefimiz. Nerede kimle oynadığımız önemli değil. Her maça kanamak için çıkıyoruz, bu hırsla her maça hazırlanıyoruz” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA