Fikret Orman'dan 115 milyon TL!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, kadrosunu güçlendirirken yaptığı yoğun pazarlıklar sayesinde kulübü büyük bir yükten kurtardı.

Beşiktaş'ta Başkan Fikret Orman'ın transferde izlediği yol, birçok kulübe örnek olacak cinsten...

Fanatik'in haberine göre şu an siyah-beyazlı formayı giyen 8 ismi kadrosuna katarken yoğun pazarlıklar yapan Orman, kulübü tam 115 milyon TL ek giderden kurtardı.

Son olarak ara transfer döneminde kadrosuna Denys Boyko, Aras Özbiliz ve Alexis Delgado'yu katan Beşiktaş'ta Başkan Fikret Orman'ın izlediği transfer politikası, camianın yüzünü güldürüyor.

Transfer yaparken özellikle bonservis konusunda sıkı pazarlıklar yapan Orman, bu sayede kulübe büyük bir tasarruf sağladı.

En son, 7 milyon Euro'dan başlayan görüşmeler neticesinde Denys Boyko'yu Dnipro'dan 3.3 milyon Euro'ya alan Başkan Orman, daha önce Sosa, Quaresma, Gomez gibi isimlerin transferlerini de aynı yöntemle gerçekleştirmişti.

Bir kulübün, başkan olmadan transfer yapması halinde yöneticiler tarafından bataklığa sürükleneceğini ifade eden Fikret Orman, "Benim için kulübün menfaatleri her şeyin önünde. Kim ne isterse istesin, ya bizim istediğimiz rakamlara olur ya da olmaz” dedi.

Beşiktaş daha önce Rhodolfo'yu 6 milyon yerine 3.3, Beck'i 4 milyon yerine 1.7, Quaresma'yı 4 milyon yerine 1.2, Sosa'yı ise 13 milyon yerine 3.4 milyon Euro'ya almıştı.