Diego Costa'ya ağır itham!

Arsenal'in eski yöneticisi Peter Hill-Wood, Chelsea forveti Diego Costa'yı sahtekarlıkla suçladı.

Londra derbisinde evinde konuk ettiği Chelsea’ye 1-0 yenilen Arsenal, liderlik koltuğundan inip üçüncü sıraya gerileyen Arsenal’de Diego Costa’ya tepki var. Karşılaşmanın 18. dakikasında Per Mertesacker’in kırmızı kart gördüğü pozisyonun kahramanı olan İspanyol golcü, Arsenal’in eski yöneticilerinden Peter Hill-Wood’un diline düştü.

Rakip takım oyuncuları tahrik ederek kırmızı kart görmelerini sağlaması ile tanınan Diego Costa’yı sahtekarlıkla suçlayan Wood “Saha içinde sürekli sahtekarlık yapıyor ve yaptıkları hep yanına kar kalıyor” değerlendirmesinde bulundu. Mertesacker’in son adamı engellediği için kırmızı kart gördüğünü ancak İspanyol futbolcunun buna rağmen üçkağıt yapmaktan geri durmadığını söyleyen eski yönetici pozisyon ile ilgili şunları söyledi:

“Pozisyona baktığımızda Diego Costa, Mertesacker’in müdahalesinden sonra yerde acı içinde kıvranıyor. Doğru düzgün darbe almamasına rağmen sanki ayağı kopmuş gibi davranıyor. Hakemin Mertesacker’in yanına gelip kırmızı kart çıkarmasının hemen ardından ise sanki az önce yerlerde yuvarlanan kendisi değilmiş gibi ayağa kalkıyor. Hiçbir şey olmamış gibi davranıyor.”