Altınordu Evinde Kayıp

Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, sahalarında Boluspor’a 2-0 mağlup oldukları maçın ardından yaptığı açıklamada, "Coşkumuz üst düzeydeydi ama bunu taçlandıramadık" dedi.

PTT 1. Lig’in 19. haftasında Altınordu, sahasında konuk ettiği Boluspor’a 2-0 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamalarda, Boluspor maçına karşı geçen hafta kazandıkları galibiyetin moraliyle çıktıklarını anlatan Altınordu’nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, “İlk yarı tek kale oynadık. Bir türlü golü bulamadık. Bu anlamda rakip takımı yarı alana hapsettik ama golü atamayınca dirençli bir Boluspor ortaya çıktı. İkinci yarı hedefimiz gol bulmaktı. Pozisyonlarımız vardı ama bir türlü değerlendiremedik. Son golle oyundan düştük mücadelemiz, coşkumuz üst düzeydeydi ama bunu taçlandıramadık. Berabere bitse üzüleceğimiz bir maçtı” dedi.

Mağlup olmalarına karşın, kazanmayı hak eden tarafın kendileri olduğunu söyleyen Eroğlu, “Pozisyona girmemiz bizim için artı ama değerlendiremeyince rakibin direnci arttı. Boluspor’u tebrik ediyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA