Maçın Ardından

Kayseri Erciyesspor Teknik Sorumlusu Uzunca: 'Kesinlikle kazanmak için sahaya çıktığımız bir maçtı ama berabere kaldık' 1461 Trabzon Teknik Direktörü Akbayrak: 'Deplasmanda aldığımız 1 puanı kazanç olarak görüyoruz'.

Kayseri Erciyesspor Teknik Sorumlusu İbrahim Uzunca, PTT 1. Ligde 1-1 berabere kaldıkları 1461 Trabzon maçına ilişkin, 'Kesinlikle kazanmak için sahaya çıktığımız bir maçtı ama berabere kaldık' dedi.

Uzunca, maçın ardından katıldığı basın toplantısında, taraftarları önünde galip gelememenin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.

Futbolcuları mücadelelerinden dolayı kutlayan Uzunca, şunları kaydetti:

'Zor geçeceğini bildiğimiz bir maçtı. Maça iyi başladık ve golü bulduk. Bu tür maçlarda ikinci golü bulamazsanız sıkıntı oluyor. Haftalardır takım olarak iyi bir çıkışımız var. Oyunun genelinde de kazanmaya yakın olan taraf bizdik. Kesinlikle kazanmak için sahaya çıktığımız bir maçtı ama berabere kaldık. Önümüzdeki maçlara bakacağız artık.'

- 1461 Trabzon cephesi

1461 Teknik Direktörü Sebahattin Akbayrak ise deplasmanda alınan puanın önemli olduğunu ifade etti.

Ağır kış şartları dolayısıyla Kayseri'ye zorlu bir yolculuğun adından geldiklerine dikkati çeken Akbayrak, 'Buraya 5 eksikle geldik. İyi oynayan bir takıma karşı mücadele verdik. İlk yarı istediklerimizi yapabildik ancak ikinci yarıda iyi değildik. Deplasmanda aldığımız 1 puanı kazanç olarak görüyoruz' diye konuştu.

Kaynak: AA