Denizli'den Burak Yılmaz'ın Transfer İddialarına Cevap

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Burak Yılmaz’ın transfer olacağı iddialarıyla ilgili kendisine bir bilgi gelmediğini belirterek, "Zaten kadro bakımından sıkıntı çekmekteyim. Dolayısıyla böyle bir duruma çok net bir şekilde ‘evet’ diyemem" dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasında Galatasaray deplasmanda Osmanlıspor’a 3-2 mağlup oldu. Maçın ardından konuşan Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Osmanlıspor’a yenilmelerinin ardından ligin daha zor konuma geldiğini belirterek, "Hatası bol bir 90 dakika yaşadık. Kazanmak için olağanüstü akşam koşulları çerçevesinde bir mücadele ortaya koyamadık. Kolay goller yedik. Kolay gol yediğiniz zaman toparlamanız zor oluyor. Koşullarımız yarışa başlarken zordu. Lig şu günkü tablo itibariyle çok daha zor bir konuma geldi. Önümüzdeki rakiplerden bir tanesini yakalamak için de kalmayıp büyük bir mücadele ortaya koymak mecburiyetindeyiz. Bu akşam mecburen yaptığımız değişiklikler için de önümüzdeki oynayacağımız maçlar için kadro sıkıntısı çekeceğiz gibi görünüyor” diye konuştu.

BURAK YILMAZ’IN TRANSFER İDDİALARI

Burak Yılmaz’ın transfer olacağı iddialarıyla ilgili de konuşan Denizli, "Şu ana kadar bana ulaşan bir bilgi yok. Çok net bir şey söylemek mümkün değil ama kulübümüzün bir ay önceki pozisyonunda değişiklik var. Yapmayı planladığımız, başkanımızla ortak karar aldığımız transfer politikamızı şu an itibariyle uygulayamıyoruz. Biz alternatif oyuncu almayı düşünürken böyle bir soruyla karşılaştığınız zaman karar vermekte zorlanıyorsunuz. Her iki tarafı da düşünmek zorundayım. Takımımı, kulübümü düşünüyorum. Zaten kadro bakımından sıkıntı çekmekteyim. Dolayısıyla böyle bir duruma çok net bir şekilde ‘evet’ diyemem. Teklif olabilir, biz de birçok futbolcuya teklifte bulunduk" ifadelerini kullandı.

Transfer çalışmalarıyla ilgili de bilgiler veren Denizli, şöyle konuştu:

"Önümüzde yaklaşık bir haftalık süre var. Böyle bir şeyin içine girmek çok kolay bir şey değil. Koşullar daha önce farklıydı. Ne yapabiliriz; onu değerlendireceğiz. Haziranda neyle karşılaşırız. Ceza konusunda ne çıkar bilemem. Fikirler yürütülüyor ama onların bir kısmı doğru değil."

Kaynak: İHA