Akçay Açıklaması 'Galatasaray'ı Yorduk'

Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, 3-2’lik Galatasaray galibiyeti sonrası, "Maça iyi hazırlandık. Galatasaray’ı da biraz yorduk" dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasında Osmanlıspor sahasında Galatasaray’ı 3-2 mağlup etti. Karşılaşma sonrası basın mensuplarına değerlendirmede bulunan Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, saha şartlarının kendilerine avantaj sağladığını söyledi.



Sahalarında oynadıkları maçlarda iyi sonuçlar alamadıklarını hatırlatan Akçay, "Bu durum bizi düşündürüyordu. Maça iyi hazırlandık. Samimi konuşmak gerekirse, Galatasaray’ı biraz yorduk. Sahanın durumu büyük takımlar için konsantre eksikliği yaşatabiliyor, yani bize avantaj sağlıyor. Taktiğimize yardımlaşmayı ekleyince maçtan galip ayrıldık. 22 puana ulaşmak moral verici bir durum. Büyük takımlarla oynarken, motivasyon çalışması yapmanıza gerek yok. Büyük takımları yenmek bilinç altında özgüven oluşturuyor" şeklinde konuştu.

Transferle ilgili de bilgiler veren Akçay, "Vaclav geldi. Lukasz da takıma katıldığı zaman savunmada rekabet yükselecek. Yararımıza olacak bir oyuncu transfer edeceğiz. Bu oyuncunun transferi üçüncü bölgedeki rekabeti arttıracak. Yerli oyuncuya ulaşmak zor. Dışarıdan bir transfer olacak" değerlendirmelerinde bulundu.

Akçay, maçın hakeminin performansını da olumlu bulduğunu sözlerine ekledi.

Kaynak: İHA