Turgutluspor, Zafer Kargoğlu İle Sözleşme İmzaladı

Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Turgutluspor, devre arası transfer döneminde Çorum Belediyespor’dan Zafer Kargoğlu ile sözleşme imzaladı.

Turgutluspor, devre arası transfer döneminde kadrosunu çalışmalarına devam ediyor. Turgutluspor, Çorum Belediyespor’dan Zafer Kargoğlu’nu kadrosuna kattı. Turgutlu Belediyesi Başkan Yardımcısı ve Turgutluspor Kulüp Başkanı olan Hakan Sezer’in belediyedeki makamında gerçekleşen imza töreninde Zafer Kargoğlu ile sezon sonuna kadar geçerli olan sözleşme imzalandı.

Turgutluspor’a katkı sağlamak istediğini belirten Zafer Kargoğlu, "Turgutluspor’a transfer olmak beni mutlu etti. Bana güvenen ve inanan isimleri mahcup etmemek için takımıma katkı sağlamak istiyorum" dedi.

Kulüp Başkanı Hakan Sezer ise, "Zafer sezon başında da transfer listemizde yer alıyordu. Nasip devre arasına oldu. Oyuncumuz takımıma katkı sağlayacaktır. Biz Zafer’e güveniyoruz. Bu haftadan itibaren kazanarak üst sıralara tırmanmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Zafer’in lisansının yetişmesi durumunda pazar günü oynanacak Silivrispor maçında forma giyebileceği öğrenildi.

27 yaşındaki Zafer Kargoğlu profesyonel kariyerine Gaziantepspor’da başladı.

Daha sonra sırasıyla İskenderun Belediye Gençlikspor, Gaskispor, Tavşanlı Linyitspor, Şanlıurfaspor, Bandırmaspor, Derincespor, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor ve son olarak da Çorum Belediyespor formaları giydi. Kariyerinde 103 kez 2. Lig, 64 kez 3. Lig ve 9 Türkiye Kupası maçına çıkan Kargoğlu, bu karşılaşmalarda 28 gol kaydetti.

Kaynak: İHA