'Bir Daha Böyle Oynamamalıyız'

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, 1-0 galip geldikleri Tuzlaspor maçının ardından “Bu kupada gösterdiğimiz performanstan dolayı bugüne kadar mutluluk duyuyordum ama bu akşam oynanan oyundan memnun değilim. Biz bir daha böyle oynamamalıyız” dedi.

Ziraat Türkiye Kupası H Grubu beşinci maçında Fenerbahçe, Tuzlaspor’u 1-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından Vitor Pereira müsabakayı değerlendirdi. Portekizli çalıştırıcı, “Bu kupada gösterdiğimiz performanstan dolayı bugüne kadar mutluluk duyuyordum ama bu akşam oynanan oyundan memnun değilim. Burada rakip bizden daha motive olarak mücadele etti. İki forvetimiz sakattı, birçok futbolcumuz sakattı şeklinde bahaneler sıralayabilirim ama ben buları söylemeyeceğim. Ben böyle biri değilim. Takımımdan daha fazla oyun ve daha iyi bir oyun beklerdim. Hem bireysel performans açısından hem de takımın genel performansından bu akşam hiç memnun değilim. Bu akşam en iyi oyuncumuz kalecimizdi. Bu cümle her şeyi açıklıyor, bugün oynadığımız oyunu açıklıyor. Bu kadar çok pozisyon vermemeliydik. Bizim çalıştığımız işimizin karşılığı bu olmamalı. Biz böyle oynayamayız. Tuzlaspor ile Fenerbahçe arasında bir fark göremedim. Biz bir daha böyle oynamamalıyız. Ligde de böyle oynarsak 3 puanı riske atmış oluruz. Bu akşam düzeltmemiz gereken çok nokta var. Ben bu takımın teknik direktörü olarak oyundan memnun değilim. 3 puan tek tesellimiz. Liderliği garantiledik ama zayıf bir oyun oynadığımızı söyleyebilirim” ifadelerini kullandı.

TUZLASPOR CEPHESİ

Tuzlaspor Teknik Sorumlusu Muharrem Uzun, “Hakem hatalı davrandı. Markovic’in eliyle aldığı pozisyon gol oldu” dedi.

Ziraat Türkiye Kupası H Grubu beşinci maçında Fenerbahçe, Tuzlaspor’u 1-0’lık skorla mağlup etti. Karşılaşmanın ardından Tuzlaspor Teknik Sorumlusu müsabakayı değerlendirdi. Uzun, ilk yarı karşılaşmanın temposunun vasat olduğunu ifade ederek, “İkinci yarı takımımız gayet iyi futbol oynadı. Çok iyi pozisyonlar yakaladık ama değerlendiremedik. Fenerbahçe’den ilk puanı almaya çok yakındık. Onlar ilk kez puan kaybedecekti. Hakem hatalı davrandı. Markovic’in eliyle aldığı pozisyon gol oldu. Bu maç Tuzlaspor tarihi açısından çok önemliydi. Berabere kalmak çok iyi skor olacaktı bizim için. Fenerbahçe’ye bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum" diye konuştu.

Kaynak: İHA