Antalyaspor, Giresun'dan Galibiyetle Dönüyor

Ziraat Türkiye Kupası H Grubu’nda Antalyaspor, deplasmanda Giresunspor’u 1-0 mağlup etti. Maçın ardından iki takımın da teknik direktörleri açıklamalarda bulundu.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Giresunspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, ”Son haftalarda maalesef lig ve kupa maçlarında bireysel hatalardan dolayı hiç hak etmediğimiz mağlubiyetler alıyoruz. Bunların önüne geçmek için çalışmalar yapıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz. Bu kadar iyi mücadele ettiğimiz bir maçı kaybetmek üzüntü verici. Aynı şekilde Karabük ve Alanya maçlarında da bireysel hatalar nedeniyle kaybettik. Artık bu hataları yapmamamız gerekiyor. Hataların önüne geçmek için çalışmalara devam edeceğiz. Sonuçta iyi mücadele ettik ve rakibe pozisyon vermedik. Bu maçın en büyük kazancı bence Murat Can ve Mustafa’nın iyi oynamaları, iyi mücadele etmeleridir. Gençlerle oynayıp böyle bir mücadele etmek çok güzel ama bu kadar emeğe, mücadeleye rağmen bir tane hata yüzünden mağlup oluyoruz. Ben futbolcularım adına çok üzülüyorum. Gereken önlerimizi alıp artık Elazığspor, maçını kazanmak istiyoruz” dedi.

ANTALYASPOR CEHPESİ

Antalyaspor Teknik Direktörü Jose Morais ise ilk yarıyı domine ettiklerini belirterek, "Bir iki pozisyonumuzu da değerlendirebilirdik ama bu pozisyonlarda gol atamadık. İkinci yarı rakibimiz biraz daha canlıydı. Çizgideki hızlı oyuncularıyla ataklar yaptılar ve bize zorluk yaşattılar. Biz minimum oranda tek golle maçı kazanabildik. Son dakikalarda rakibimiz daha fazla bastırdı bu da normal. Onlar da gol atmak istediler ama iyi defans yaptık sonuç itibariyle kazandık ve mutluyuz” diye konuştu.

Kaynak: İHA