Haber Sahalarından Basket Sahalarına

Gölbaşı Belediyesi ve Türkiye Haber Kameramanları Derneği işbirliği ile medya kuruluşları arası tek pota basketbol turnuvası düzenleniyor.

16 televizyon ve gazetenin katılacağı turnuva, 21 Ocak Perşembe günü Gölbaşı’nda başlayacak. Tek maç eleme usulü ile yapılacak turnuvanın kuraları, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’nde çekildi. Basketbol turnuvasında maçlar Gölbaşı Belediyesi Cumhuriyet Kapalı Spor Salonu’nda oynanacak. Tek pota turnuvada takımlar 4’er oyuncu oynatacak ve sınırsız oyuncu değiştirebilecek. Maçlarda 4 faul yapan oyuncu ihraç edilecek. Maça çıkmayan takımlar da hükmen mağlup sayılacak.

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, turnuvada yer alacak tüm kurumlara ve basın mensuplarına başarılar diledi. Başkan Duruay, bu tür organizasyonlara her zaman ev sahipliği yapmaya hazır olduğunu ve bu tür etkinliklerin geleneksel hale gelmesi gerektiğini belirtti.

Türkiye Haber Kameramanları Derneği Başkanı Aytekin Polatel, turnuvada yer alacak tüm kurumlara başarılar dileyerek, turnuvayı geleneksel hale getirme amacında olduklarını ifade etti.

Kaynak: İHA