Muharrem Usta, Beşiktaş Maçı Öncesi Futbolcuları Uyaracak

Trabzonspor Kulüp Başkanı Muharrem Usta, Bursaspor maçında sahada gerekli mücadeleyi vermeyerek ciddiyetsiz hareket eden oyuncuları gözlem altına aldı. Önümüzdeki günlerde Trabzon’a gelecek olan Usta, Beşiktaş maçı öncesi sert uyarılarda bulunacak.

Spor Toto Süper Lig’in 18. haftasında deplasmanda Bursaspor karşısında 2-0 öne geçmesine rağmen müsabakayı 4-2 kaybeden Trabzonspor’da sahada gerekli mücadeleyi vermeyen oyuncular eleştirilerin hedefi olmuştu. Ciddiyetsiz hareket eden oyuncuları gözlem altına alan Başkan Muharrem Usta, önümüzdeki günlerde Trabzon’a gelerek Beşiktaş ile oynanacak olan maç öncesi sert uyarılarda bulunacak. ’Bundan sonra takım ve kulüp benim başka bir yüzümü görecek’ açıklamasını yaparak ciddi yaptırımlarda bulunacağının sinyalini veren Usta, gelecek sezon yola devam edecekleri isimleri ligin ikinci yarısında yapacakları analizler sonrası belirleyeceklerini vurgulayarak, ciddiyetsizliğe asla müsaade etmeyeceklerini futbol takımına aktaracak.

TRABZONSPOR KUPAYA DÖNDÜ

Spor Toto Süper Lig’in 18. haftasında deplasmanda Bursaspor’a 4-2 mağlup olan Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası’nda yarın sahasında Nazilli Belediyespor’u konuk edecek. Gruptan çıkmayı garantileyen Trabzonspor’da, Teknik Direktör Sadi Tekelioğlu’nun bu maçta genç isimlerden oluşan bir kadroyu sahaya sürmesi bekleniyor. Bordo-mavililerin grupta 12 puanı bulunuyor.

Kaynak: İHA