Kupada Maçın Ardından

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Arslan: 'Adaletli bir skor olduğunu düşünüyorum' Galatasaray Teknik Direktörü Denizli: 'İkinci yarıdaki görüntümüz 'beni tatmin etti' diyebilirim' 'Umarım gündemde olan konulardan olumsuz etkilenmeyiz'.

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu'nda Galatasaray'la 1-1 berabere kalan Akhisar Belediyespor'un teknik direktörü Cihat Arslan, 'Adaletli bir skor olduğunu düşünüyorum' dedi.

Arslan, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, Galatasaray'ın daha önce gruptan çıkmayı garantilediğini hatırlatarak, kendileri için iyi bir maç olduğunu söyledi.

Arzulu ve istekli bir oyun ortaya koyduklarını kaydeden Arslan, 'Oyuncularımı kutluyorum. Galatasaray'ın verdiği mücadele de güzeldi. Atabilseydik kazanabilirdik, son bölümde kaybedebilirdik de. Adaletli bir skor olduğunu düşünüyorum' dedi.

Arslan, kadro derinliklerinin olmadığını belirterek, 'Bilhassa hücum hattında eksiğimiz var. Bazı mevkilerdeki oyuncularımı dinledirmede zorlanıyoruz. Kupa ile ligin, bu sorunu var. Gruptan çıkma şansını son maça taşıdık, yolumuza devam etmek istiyoruz. Hugo ve Douglao'yu 45 dakika oynatmak istedik ancak bunu yapamadık' diye konuştu.

- Galatasaray cephesi

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli ise genel olarak 90 dakikayı değerlendirdiğinde, oyunun bitiş bölümünün futbol, mücadele ve fizik kapasite olarak daha iyi olduğunu söyledi. Akhisar Belediyespor maçına bu grupta görevlerini tamamlamış olarak çıktıklarını kaydeden Denizli, sözlerini şöyle sürdürdü:

'İkinci yarıdaki görüntümüz 'beni tatmin etti' diyebilirim. Soğuk hava ve biraz zeminin etkisi daha farklı görüntüleri izlememizi engellemiş olabilir. Buradan puan alarak dönmek bizim adımıza önemliydi, kazanacak ve kaybedeceğimiz pozisyonlar oldu. Genel görüntüsü olarak iyi bir maç olduğunu söyleyebilirim.'

Denizli, kulüp başkanı Dursun Özbek'in yaptığı basın toplantısının hatırlatılması üzerine Denizli, bugünkü koşulların transfer politikalarını engellemediğini söyledi.

Yolda olduğu için basın toplantısını takip edemediğini kaydeden Denizli, şöyle konuştu:

'Toplantı, idari taraf ağırlıklı olan bir basın toplantısıydı. Biz teknik olarak değerlendirdiğimiz zaman görevimizi yapacağız. Bundan sonra neyle karşılaşacağız bilmiyorum. Umarım gündemde olan konulardan olumsuz etkilenmeyiz. Biz öncelikli olarak koşullar ne olursa olsun eğer mümkün olursa benim düşüncemdeki transferleri gerçekleştirebilirsek, koşullar zor da olsa önümüze daha sağlıklı bakarız.'

Kaynak: AA