'Biz Görevimizi Yapacağız'

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’in basın toplantısındaki açıklamalarıyla ilgili olarak, “Teknik olarak biz görevimizi yapacağız. Bundan sonra neyle karşılaşırız bilemiyoruz. Umut ediyorum ki olumsuz etkilenmeyiz” dedi.

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu 5. maçında Galatasaray, Manisa 19 Mayıs Stadı’nda konuk olduğu Akhisar Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, “Öncelikle soğukla mücadele ettik daha sonra da rakibimizle. Genel olarak 90 dakikayı değerlendirirsek gidiş trendimiz oyun ve fiziksel olarak başlangıçtan daha iyiydi. Neticede bu grupta görevimizi tamamlamış olarak 90 dakikaya başladık. İkinci yarıdaki görüntümüz beni tatmin etti. Onun dışında soğuk ve zeminin etkisi belki daha farklı görüntüleri engellemiş olabilir. Dolayısıyla buradan puan alarak dönmek bizim adımıza bu akşam itibariyle önemliydi. Kazanacak pozisyonlar oldu. Kaybedebileceğimiz pozisyonlar da oldu. Oyunun genel görüntüsü olarak bu koşullarda iyi bir maç olduğunu söyleyebilirim” dedi.



DENİZLİ BAŞKAN DURSUN ÖZBEK’İN AÇIKLAMALARINI DEĞERLENDİRDİ

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’in maç öncesi gerçekleştirdiği basın toplantısında UEFA’nın verebileceği kararlarla ilgili yaptığı açıklamaların transfer politikasını etkileyip etkilemeyeceği sorusuna yanıt veren Mustafa Denizli, “Bugünkü koşullar bizim transfer politikamızı çok fazla engellemiyor. Bizim çok sağlıklı değerlendirmemiz gereken kısa bir süremiz var. Kafamızdaki yol haritasını gerçekleştiremedik. Önümüzdeki günlerde gerçekleştirir miyiz bilemiyorum. Başkanımızın basın toplantısını takip edemedik. Yoldaydık. İdari tarafları ağırlıklı olan bir basın toplantısı olmuş. Biz olayın farklı bir noktasındayız. Teknik olarak biz görevimizi yapacağız. Bundan sonra neyle karşılaşırız bilemiyoruz. Umut ediyorum ki olumsuz etkilenmeyiz. Ne olursa olsun biz önce bizi başarıya götürecek ortamı oluşturmak mecburiyetindeyiz. Mümkün olursa benim düşüncemdeki transferleri gerçekleştirebilirsek, bu sadece 5-6 aylık projeler değil, önümüzdeki yıllarda öyle veya böyle gerçekleştirirsek önümüze daha sağlıklı bakarız. Bizim için önemli olan çıktığımız bu yolda kendi hedeflerimizi gerçekleştirmek. Ondan sora koşullar bizi neyle karşılaştırır bilemiyoruz” dedi.

Kaynak: İHA