Arslan Açıklaması 'Adaletli Bir Skor Olduğunu Düşünüyorum'

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, Ziraat Türkiye Kupası’nda Galatasaray ile oynadıkları maç sonrası yaptığı açıklamada, "Zemin kötü olmasına rağmen beklediğimizden iyi maç oldu" dedi.

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu 5. maçında Akhisar Belediyespor sahasında ağırladığı güçlü rakibi Galatasaray ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, “Galatasaray gruptan çıkmayı garantilemişti. Bizim de Karşıyaka’nın mağlubiyetinden sonra her türlü skorda son maça kalıyorduk. Zemin kötü olmasına rağmen beklediğimizden iyi maç oldu. Her iki takımın kazanma hırsı güzeldi. İzleyenler keyif almıştır. Atsaydık, kazanabilirdik, maçın sonlarına doğru kaybede de bilirdik. Adaletli bir skor olduğunu düşünüyorum“ dedi.

Bir gazetecinin, ’Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası’nda kadro derinliğinin eksikliği nedeniyle kadro çıkarmakta zorlanıyor musunuz?’ sorusuna Arslan, “Problem kadro derinliğinin olmamasından kaynaklanıyor. Ligde de kupada da hedefe yürüyebilirsiniz. Maalesef bizim skor üretmede eksiğimiz var. Stoper olarak da hep aynı oyunculara yükleniyoruz. Sağ bek, sol bek de değiştirebiliyoruz ama maç periyodunu ayarlamakta sorun çekiyoruz. Dar bir kadromuz var, o yüzden biraz sıkıntılı. Umudumuzu son maça taşıdık. Gruptan çıkmak istiyorduk. Hugo’yu 45 dakika oynatmayı düşünüyordum. Bir hazırlık maçı gibi oynatmak istedim. Fakat maçın gidişatı o şansı bizim elimizden aldı. Onu da dinlendirmemiz gerekiyor" diye yanıt verdi.

Kaynak: İHA