Arkas Spor Basın Sözcüsü Özden Açıklaması

'Ligde aldığımız güzel sonuçları Şampiyonlar Ligi'nde de sürdürmek istiyoruz'.

Erkekler Voleybol 1. Lig'de Tokat Belediye Plevnespor'u 3-1 mağlup eden Arkas Spor'un basın sözcüsü Uğur Özden, 'Ligde aldığımız güzel sonuçları Şampiyonlar Ligi'nde de sürdürmek istiyoruz' dedi.

Özden, ligde aldıkları Tokat Belediye Plevnespor galibiyetinin ardından 20 Ocak Çarşamba günü CEV DenizBank Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda deplasmanda Bulgar ekibi Marek Union-Ivkoni ile karşılaşacaklarını belirtti. Bulgaristan'dan galibiyetle dönmek istediklerini bildiren Özden, şunları kaydetti:

'Hem liderlik umutlarımızı sürdürmek hem de 2. sırayı sağlama alarak gruptan çıkma adına avantaj yakalamak istiyoruz. Ligde aldığımız güzel sonuçları Şampiyonlar Ligi'nde de sürdürmek istiyoruz. Henüz grupta kazanamayan rakibimizi küçümsemeden, her zamanki ciddiyetimizle mücadele ederek İzmir'e galibiyetle döneceğimize inanıyorum.'

Arkas Spor, çarşamba günkü maç için bugün Bulgaristan'a gidecek.

Arkas Spor ile Mare Union-Ivkoni arasındaki Dupnista Spor Salonu'nda 20 Ocak Çarşamba günü saat 18.30'da başlayacak mücadeleyi Romanya'dan Nicolae Romeo Marin ile İsrail'den Roy Goren hakem ikilisi yönetecek.

Gruptaki diğer maçta ise Alman ekibi Recycling Volleys, Rus ekibi Belogorie'i ağırlayacak.

Kaynak: AA