Bursasporlu Futbolculardan Galibiyet Yorumu

Bursaspor takım kaptanı Serdar Aziz ve yetenekli futbolcusu Sercan Yıldırım, Trabzonspor galibiyetini değerlendirdi.

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig’in 18. haftasında sahasında Trabzonspor’u konuk etti. Müsabaka Bursaspor’un 4-2’lik üstünlüğüyle sona erdi. Karşılaşmayı değerlendiren Serdar Aziz, “Öncelikle yeni stadyumumuz camiaya hayırlı olsun. İnşallah güzel zaferler, önemli başarılar alırız. Muhteşem bir atmosferde maç başladı.

Çok erken goller yedik. Biz daha önce öne geçmek isterdik. Ama taraftarımız bizi maçtan koparmadı. Devre arasında maçı kazanacağımızı konuştuk. İkinci yarıya yüreğimizi ortaya koymamız gerekiyordu. Çıktı ve çok iyi mücadele ettik. İnşallah bu stadyumda büyük başarılar kazanırız” dedi.

“BUGÜN TARAFTARIMIZ GÖREVİNİ YAPTI”

Taraftarlar hakkındaki görüşlerini de aktaran Aziz, “Bugün taraftar görevini yaptı. Biz de onlara 3 puanı hediye ettik. Onlara teşekkür ediyoruz. Bu stadyumda gol atmayı arzuluyordum. İki tane de asist yaptım. Ardından golümü de buldum. Birçok kişi maçtan önce gol atacağımı söylemişti. İnşallah bundan sonra devamı gelir” açıklamasında bulundu.

SERCAN: “KAZANMAMIZ ÖNEMLİYDİ”

Yeşil-beyazlı oyuncu Sercan Yıldırım ise, “Bursaspor’un tarihinde yer almak benim için onur verici. Bugün kazanmamız çok önemliydi. Benim gol atmamdan çok kazanmalıydık. Tüm takım arkadaşlarımı ve taraftarımızı kutluyorum. Kötü başladık ama iyi bitirdik. Bunun devamı gelecek. Hamza hocanın gelişiyle beraber çıkmış yakaladık. Yavaş yavaş takım olgusunu yakalamaya başladık” şeklinde konuştu.

Maç içerisinde çok heyecanlandığını dile getiren Yıldırım, oyundan çıktıktan sonra da taraftarları izlediğini sözlerine ekledi.

Kaynak: İHA