Sivas Belediyespor Moral Yemeğinde Buluştu

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Sivas Belediyespor, ligin ikinci devresinin ilk maçı Ankara Demirspor maçı öncesi moral ve motivasyon yemeğinde bir araya geldi.

Paşabahçe Kütük Ev’de düzenlenen yemeğe, Sivas Belediyespor Kulüp Başkanı Turhan Tunahan, Başkan Vekili Ali İzgi, As Başkanlar Fatih Orhan, Futbol Şube Sorumlusu Kenan Karataş, Yönetim Kurulu Üyeleri Harun Budaklı, Mustafa Veske, Teknik direktör Zafer Turan, yardımcı hocalar ve futbolcular katıldılar.

Sivas Beldiyespor Kulüp Başkanı Turhan Tunahan, daha önce planlanan yemeğin, Karabük maçı galibiyetiyle daha bir anlam kazandığını ifade etti.

Tunahan, “Ben başta hocamızın nezdinde hepinizi tekrar tebrik ediyorum. Sivas Belediye Başkanımız ve aynı zamanda kulübümüzün Onursal Başkanı Sayın Sami Aydın Bey bu programa katılacaktı ama aniden gelişen bir programı nedeniyle katılamadı. Ben onun selamını getirdim. Başkanımız Perşembe günkü alınan galibiyetten dolayı hepinizi tebrik ediyor. İkinci yarıya başlıyoruz. Biz size olan ve takımımıza olanı güvenimizi her zaman tekrarladık, yine bugün de tekrarlıyoruz. Bu takım, iyi ekip iyi futbolculardan oluşan ekip dedik. Ligde 17 maç var. Belki mağlubiyetler de olacak ama biz şunu iyi biliyoruz ki, bu takım ikinci yarıda oynayacağı oyunla çok can yakacak. Karabük maçından sonraki ses getirişinin devamını ligde de sürdürecektir. Sivas sporun süper ligde olması hasebiyle ikinci ligdeki böyle bir takımın aldığı başarılar anında gündeme düşüyor. Süper ligde olan bir takımın futbolla olan ilgi ve alakası üst düzeyde oluyor.”ifadelerini kullandı.

Takım kaptanı Mehmet Nas ise Başkan Turhan Tunahan ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür yemeğinden dolayı, takım arkadaşları adına teşekkür

etti.

Kaynak: İHA