Şampiyon Motosikletçiler Madalyalarını Aldı

Türkiye Motosiklet Federasyonu tarafından 2015 yılında düzenlenen yarışlarda dereceye giren sporcu ve kulüplere ödülleri verildi.

Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) tarafından 2015 yılında düzenlenen yarışlarda dereceye giren sporcular ve kulüpler, ödüllerini aldı.

TMF'nin Alanya ilçesindeki bir otelde '2015 Şampiyonlar Gecesi' adı altında düzenlediği gecede, pist, enduro, motokros, süpermoto, drag, sujeti ve ATV kategorilerinde dereceye giren sporcu ve kulüplere kupaları verildi.

Törende konuşan TMF Başkanı Bekir Yunus Uçar, 2015 yılının gurur duydukları ve sıkıntı çektikleri bir yıl olduğunu belirterek, dünya ve Avrupa Şampiyonu çıkartan bir federasyon olarak mutlu olduklarını söyledi.

Milli sporcu Kenan Sofuoğlu da 2015 yılının kolay bir sezon olmadığını ve zor bir sezonda dünya ve Avrupa şampiyonluğu elde ettiklerini belirtti.Emek verdiği Toprak Razgatlıoğlu'nun da Avrupa şampiyonu olmasından dolayı gurur duyduğunu ifade eden Sofuoğlu, şunları kaydetti:

'Dört yıl üste üste dünya şampiyonu oldum. Birkaç yıl daha kariyerime devam etmek istiyorum. Amacım bu saatten sonra hem Cumhurbaşkanımızın, hem Spor Bakanımızın hem de federasyon başkanımızın benden en çok isteği, sporcu yetiştirmek. Bütün kazandığım tecrübeyi, yeni sporculara aktarmak olacak. Yetiştirdiğim sporcuları en iyi imkanlarda yarıştırmak istiyorum. Toprak'tan sonra yeni yetişen sporcularımız var.'

Toprak Razgatlıoğlu ise 2015 sezonunda Avrupa şampiyonu olduğunu hatırlatarak, şampiyon olmasında emeği geçen Kenan Sofuoğlu, federasyon başkanı Uçar ile ailesine teşekkür etti.

Federasyon başkanı Uçar, dünya şampiyonu Kenan Sofuoğlu ve Avrupa şampiyonu Toprak Razgatlıoğlu'na kupalarını takdim etti.

Kaynak: AA