Eskişehirspor Teknik Direktörü Aybaba Açıklaması

'Taraftarın da desteğiyle Fenerbahçe maçında iyi bir sonuç alacağımızı düşünüyorum'.

Eskişehirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, 18 Ocak Pazartesi günü oynayacakları Fenerbahçe maçında iyi bir sonuç alacaklarına inandığını belirtti.

Aybaba, Eskişehirspor Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın ligin en iyi takımlarından olduğunu söyledi.

Son dönemde yaptıkları transferler ile oyuncuların performansını yükselttiklerini ifade eden Aybaba, 'Biz de iyi oynamaya başladık. İki-üç maçımız skora yansımadı ama gerçekten bizim takımda elinden gelen her şeyi coşkuyla yapıyor. Zor bir maç olacak böyle maçlar kolay olmaz zaten biliyorum. Hava koşulların nasıl olacağını bilmiyorum ama biz dirençli, coşkulu, koşan, mücadele eden ve mutlaka puan almak isteyen bir takım görüntüsünü sahada sergileyeceğiz. Rakibin avantajları var. Oyuncuların kalitesini biliyoruz, ona göre tedbir alıp maçı tamamlayacağız' diye konuştu.

Aybaba, takıma yeni katılan transferlerin Fenerbahçe maçında yer almayacağını bildirdi.

Yeni transferlerin performansının şu anda düşük olduğunu anlatan Aybaba, şöyle konuştu:

'Onları toparlamaya çalışıyoruz. Bu maçta büyük ihtimal yer almayacak o arkadaşlarımız. Transferlerin geç olması, kamp görmemesi bizi biraz zorlayacak ama ilerleyen haftalarda katkıları olacak. Transferlere devam ediyoruz. Şimdi birkaç tane daha oyuncuyla görüşüyoruz. Ben transfer yapmayı çok seven bir hoca değilim ama bizim takımın ihtiyacı var. Dışarıdan oyuncu alırsınız içerideki oyuncunun performansı artar. İçerideki oyuncular da yarışa katılsınlar, hangisi iyiyse formayı o giysin.'

Aybaba, Eskişehirspor'un en büyük gücünün taraftarı olduğuna değinerek, 'Burası inanılmaz bir futbol şehri. Taraftarımız bizi ligin sonuna kadar destekleyeceklerine söz verdi. Biz de onlara layık olacağız. Taraftarın da desteğiyle Fenerbahçe maçında iyi bir sonuç alacağımızı düşünüyorum' ifadelerinde bulundu.

Kaynak: AA