Manavgatspor İkinci Yarı Hazırlıklarını Tamamladı

Spor Toto Lig 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Manavgatspor, ikinci yarı hazırlıklarını Ahmet Fazıl Sezer Tesisleri'nde gerçekleştirdiği son antrenmanla tamamladı.



Teknik direktör Kamil Atalay yönetiminde antrenmana çıkan futbolcular, düz koşu, ısınma hareketleri, 5-2 pas çalışması ve çift kale maç yaptı. Sakatlığı süren Deniz Keskin takımdan ayrı çalıştı.

Atalay, yaptığı açıklamada, ikinci yarıya en iyi şekilde hazırlandıklarını söyledi. 17 Ocak Pazar günü deplasmanda Çorum Belediyespor ile karşılaşacaklarını hatırlatan Atalay, maçtan galip gelip, ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapmak istediklerini ifade etti.

Atalay, şöyle konuştu:

'Ziraat Türkiye Kupası maçları nedeniyle Kastamonuspor 1966 ile oynayacağımız maç ertelendi. Bu haftayı da en iyi şekilde değerlendirdik. Oyuncularımızdan Muhammed Hastürk ve Adil Arıcı ile yollarımızı ayırdık. İlk yarıdan sakatlıkları bulunan, Yusuf, Fikret, Ferhat iyileşti, Deniz'in sakatlığı devam ediyor. Cezalı oyuncumuz da bulunmuyor. Çorum deplasmanında 3 puan hedefliyoruz. İkinci yarı ligde daha üst sıralara çıkmayı istiyoruz.'

Kaynak: AA