Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Sağlam Görevini Bıraktı

Kulüp başkanı Çalışkan: 'Nurullah Sağlam'ın istifa nedeni, takımın iyi kamp yapmaması, kondisyonunun olmaması, futbolcuların birçoğunun serbest kalmış olması ve parasını almaması' 'Ben de göreve yeni geldim. Vallahi daha evime, işime gidemedim. Federasyonu arıyorsun borç, eski hocalara borç, eski futbolculara borç, bankaya borç, yöneticiye borç, vergi dairesine borç, her yere borç var'

İçel İdmanyurdu'nda 2 gün önce teknik direktörlük görevine getirilen Nurullah Sağlam'ın istifa ettiği öğrenildi.

Kırmızı-lacivertli ekiple 2 gün önce 1 yılı opsiyonlu 1,5 yıllık sözleşme imzalayan Sağlam, futbolcularla sadece bir antrenmana çıkarken, hiçbir resmi maçta takımın başında bulunmadan görevinden ayrılma kararı aldı.

İçel İdmanyurdu Kulübü Başkanı Hüseyin Çalışkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Nurullah Sağlam'ın görevini bıraktığını ancak ikna etmek için kendisine ulaşmaya çalıştığı söyledi.

Sağlam'ın haklı tarafının bulunduğu ifade eden Çalışkan, 'Sağlam bana 'tamamen dağılmış takımı dışarıdan topluyorum. Kondisyon yok. Koş dediğim adam elini bacağına atıyor, sakatım diyor' dedi. Yani haklı tarafı var adamın. Hakikaten hangi futbolcuyu çağırsam zamanı dolmuş, serbest kalmış. Adamın parasını veriyoruz rica minnet sahaya sürüyoruz. Para verilmemiş herkes serbest kalmış, bilmem ne olmuş. Daha yabancıları pazartesi aradık gelin diye. Çocukların hiçbirisi para pul almamış' diye konuştu.

Çalışkan, 'Nurullah Sağlam'ın istifa nedeni, takımın iyi kamp yapmaması, kondisyonunun olmaması, futbolcuların birçoğunun serbest kalmış olması ve parasını almaması' dedi.

Kendisinin de 3 gün önce başkan olduğunu anımsatan Çalışkan, şu ifadeleri kullandı:

'Ben de göreve yeni geldim. Vallahi daha evime, işime gidemedim. Federasyonu arıyorsun borç, eski hocalara borç, eski futbolculara borç, bankaya borç, yöneticiye borç, vergi dairesine borç, her yere borç var. Bu kadar çok yer olunca 10 kişiyle uğraşacağımıza şimdi 100 kişiyle uğraşıyoruz.'

Kaynak: AA