Kanarya Son Çeyrekte Uçtu

Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic, “Maçı iki farklı yarıyla oynadık. İkinci çeyrekteki savunmamız çok kötüydü. Hazırlandığımız hiçbir şeyi yapmadık. Hücum açısından da hatalarımız oldu” dedi.

Sarı-lacivertli takımın Sırp çalıştırıcısı, Lokomotiv Kuban’ı 85-79 mağlup ettikleri maçın ardından, “İki takım açısından önemli bir maçtı. Maçı iki farklı yarıyla oynadık. İkinci çeyrekteki savunmamız çok kötüydü. Hazırlandığımız hiçbir şeyi yapmadık. Hücum açısından da hatalarımız oldu. Rakibimiz de bütün maç boyunca kontrollüydü ve genelde pasla oynayan bir takım. Üçüncü çeyrekte ise sayı 1 farka kadar indi. Hücumumuz ve savunmamız da gayet iyiydi. Son çeyrekte oynadığımız oyun maçın sonucunu belirledi ve kazandık. Bugünkü mücadele Final Four heyecanını yaşattı” açıklamasında bulundu.

Bogdan Bogdanovic, çok zor bir maç olduğuna değinerek, “Zaten Top 16’da hiçbir maç kolay değil. Bu rakibimiz topu çok iyi kullanan ve hücumda iyi işler yapan bir ekip. Biz zor olanı başardık. Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum” ifadesini kullandı.

LOKOMOTİV KUBAN CEPHESİ

Lokomotiv Kuban Başantrenörü Georgos Bartzokas, “Fenerbahçe’yi tebrik ediyorum. Çok iyi bir takım. Bugün çok büyük mücadele sergileyeceklerini de biliyorduk. 35 dakika boyunca kontrol ettiğimiz maçı son çeyrekte kötü oynadığımız savunma oyunu yüzünden kaybettik” dedi.

Rus ekibinin oyuncusu Victor Claver ise, “Maçın bu şekilde olacağını biliyorduk ve en iyi şekilde oynamaya çalıştık ama maalesef ki kaybettik” açıklamasını yaptı.

Kaynak: İHA